fbpx
Annonce

Iñaki Williams: 'Jeg har indrammet Ter Stegens trøje'

Simon Arun Vrábel - 10.03.23

// La Liga // Iñaki Williams

Søndag tager Athletic Bilbao imod Barca på det altid intense stadion San Mames og i Baskerlandet ser man frem imod opgøret med stor spænding. I den forbindelse gav ét af holdets stamspillere Iñaki Williams et spændende interview, hvor han gav sit besyv med flere forskellige emner i Barca.

Det var til den catalanske radiostation RAC1, at Iñaki Williams gav det interessante interview hvor både Xavi og holdets spillestil blev kommenteret samt Ronald Araújos kompetencer som forsvarsspiller. Mest interessant var det dog at høre om spansk-ghaneserens store beundring og respekt for Barcas tyske målmand, Marc-André ter Stegen.

'Jeg har scoret seks mål imod ham og forhåbentligt kan jeg score igen og skaffe holdet alle tre point så vi kan fastholde os selv i kampen om en europæisk plads. Men Ter Stegen er en fantastisk målmand. Sidste gang vi spillede Supercup imod Barca og vandt gik jeg hen til ham og spurgte om hans trøje fordi jeg har så stor respekt for ham. Nu har jeg hans trøje og den er indrammet i mit hjem' fortalte Williams overraskende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover hans beundring for Ter Stegen kom Williams også ind på mange andre spændende Barca-relaterede emner, som du kan læse et uddrag af herunder:

Iñigo Martínez til Barca?
'Vi ved alle sammen det samme som i gør i pressen og jeg tror ikke, at det overrasker nogen hvis jeg siger højt, hvor vigtig han er for os her i klubben. Han er én af de allerbedste centrale forsvarsspillere i Spanien og internationalt er han en fantastisk forsvarsspiller. Forhåbentligt bliver han hos os, for han passer godt ind i vores forsvar, men hvis han rejser til Barca så kan jeg godt forstå hvorfor. Barca har med rette interesse i ham'.

Barcas spillestil og Xavis kompetencer:
'Det er helt åndsvagt at læse, når nogen siger, at Xavi spiller defensivt og kedeligt. Xavi gør det virkelig godt. Før ham havde mange Barca-fans tabt deres entusiasme og tro på tingene i klubben, men med hårdt arbejde har Xavi ændret tingene. I ligaen fører de stort og de lukker meget få mål ind, så man kan se, at hans hårde arbejde har båret frugt'.

Ronald Araújos som modstander.
'Jeg har været uheldig at stå overfor Araújo flere gange og han spiller på et fantastisk højt niveau og jeg mener, at han er én af de bedste centrale forsvarsspillere i verden. Det har han blandt andet vist ved at lukke ned for Vinicius Jr. flere gange, som ellers er en af de allerbedste til at drible med bolden. Overfor Araújo blev han lukket fuldstændigt ned' afsluttede Iñaki Williams.

Om Iñaki Williams formår at score sit syvende mål imod Ter Stegen eller om catalanerne endnu engang kan holde nullet får man svaret på søndag aften, når de to hold støder sammen kl. 21.00. Kampen vises som altid på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.