fbpx
Annonce

Ingen spillere har karantæne i søndagens Clásico

Simon Arun Vrábel - 13.03.23

// El Clásico

Inden den svære udekamp imod Bilbao, var fire spillere i fare for at få karantæne forud for det imødesete El Clásico på søndag men samtlige af spillerne udgik at komme i dommerens sorte bog og derfor står de til Xavis rådighed.

Der ventede på mange måder en svær kamp søndag aften, da Barca tog til Baskerlandet for at møde Athletic Club Bilbao. En af udfordringerne var, at hele fire spillere fra førsteholdet var i fare for at komme i karantæne op til El Clásico. Heldigvis fik ingen af dem et gult kort på San Mamés.

Artiklen fortsætter under annoncen


Inden kampen overhovedet begyndte, var pressen blevet opmærksomme på at Ferran Torres, Franck Kessié, Raphinha og Sergio Busquets alle havde akkumuleret fire gule kort hvilket betyder at et femte gule kort giver én automatisk spilledags karantæne.

Dermed har Xavi, på nær de forsat skadede spillere, hele truppen til sin disposition hvilket er gode nyheder. Samtidig er håbet ikke helt ude om hvorvidt Pedri kan nå at blive klar til søndagens skæbnekamp, mens Dembélé når må nøjes med at se til fra tribunen.

Der er kickoff på søndag kl. 21.00 og kampen vises vanen tro på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.