fbpx

Iniesta: 'Et tandem Xavi-Iniesta ville være godt'

FCBARCELONA.DK - 19.01.20

© Getty Images
// Andrés Iniesta

Iniesta er hjemme på vinterferie fra det japanske eventyr i Vissel Kobe. Det har radiostationen Cope udnyttet til et interview, hvor Iniesta erkender, at han godt kan se sig selv arbejde sammen med Xavi i Barca en dag.

'Lige nu har jeg det rigtig godt. Jeg har nydt sæsonen og jeg tror først det bliver om et år eller to før jeg stopper. Jeg har stadig lysten til at træne, spille og have det sjovt. Motivationen er der også stadig. Det er det vigtigste. Jeg har det virkelig godt med hvor jeg er og hvordan tingene går' indledte han.

Her er hvad Iniesta ellers sagde:

Assistent for Xavi i Barca en dag?
'Et tandem med Xavi-Iniesta kunne være godt, men det er ikke muligt lige nu. Jeg aldrig sagt, at der er et konkret hold jeg gerne ville træne, men som tiden går, kan jeg bedre lide tanken om at blive træner'.

Xavis afslag om at blive træner i Barca nu:
'Jeg ville til enhver tid have Xavi til Barca, men noget andet er, hvad han selv føler og hvordan han ser tingene. Jeg tror at Xavi kommer til Barca på et tidspunkt, men jeg ved ikke hvornår'.

Iniestas kritik af måden Barca håndterede trænerskiftet på:
'Dem der kender mig godt ved, at jeg har svært ved at skulle kritisere Barca, men jeg mener at måden det skete på, ikke var i orden. Det indrømmede Bartomeu også'.

Har Iniesta talt med Valverde:
'Ja, jeg talte med ham og med alle de andre. Vi talte om hans situation og hvordan han havde det'.

Indtrykket af Quique Setién:
'Jeg har kun talt med ham en enkelt gang. Det er et stykke tid siden, da han også var på tale til at træne Barcelona. Ligesom alle andre tror jeg, at hans måde at forstå fodbold på er at spille godt og angribe gennem boldbesiddelse. Jeg tror og håber, at han får en god tid'.

.:FORSIDE:.