fbpx

Iniesta: 'Xavis Barca kan vinde titler denne sæson'

FCBARCELONA.DK - 26.12.22

// Andrés Iniesta // Xavi

Andrés Iniesta er hjemme på juleferie fra Japan og her giver han sig god tid til at tale med pressen. I en snak med avisen Marca lægger han ikke skjul på, at han tror at Barca, med Xavi ved roret, kan vinde titler i denne sæson.

'Den situation der var da han kom til, var ikke nem på nogle måder overhovedet, men udviklingen har været positiv. Jeg er godt klar over, at det er titler der betyder alt i fremtiden, men med den positive udvikling, kan holdet nå til hvor vi alle ønsker det' indleder Iniesta.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg tror at holdet opnår at vinde titler denne sæson. De er røget ud af Champions League, hvilket var et hårdt slag for alle, men de er med i andre turneringer. De ligger godt til i La Liga. Der mangler mange kampe, men jeg tror på at de vinder den' fortsætter han.

Iniesta bliver spurgt, om ligaen udelukkende bliver et opgør mellem Barca og Real Madrid. 'De to kommer til at kæmpe om det til det sidste og der er også Real Sociedad og Betis, men ligaen er ikke nem. Der er et højt niveau i turneringen, men Barca fører lige nu og det niveau skal de holde i 2023' svarer han.

Til sidst kommer Iniesta med et nytårsønske. 'Jeg håber de vinder de titler de spiller med om. Det ville være et ambitiøst mål. Jeg håber de gør det'..:FORSIDE:.