fbpx

Iñigo Martínez vendte tilbage til træningsbanen

FCBARCELONA.DK - 02.01.24

 


Noget tyder på at Xavi får en velkommen forstærkning klar til torsdagens kamp mod Las Palmas. Iñigo Martínez vendte i dag tilbage til træningsbanen og selvom han ikke trænede med fuldt ud, ventes han snart klarmeldt.

Det var under opvarmningen til kampen mod Atlético Madrid for en måned siden, at Iñigo Martínez blev skadet i det ene baglår. Siden har baskeren ikke kunne spille, men nu ser det ud til, at han igen kan stå til træner Xavis disposition.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martínez løb nemlig på træningsbanen i dag sammen med holdkammeraterne, da spillerne trænede for anden gang i det nye år. Forsvarsspilleren var ganske vist kun med i den indledende del og trak sig, da tempoet blev sat op og der skulle trænes kampsituationer.

Hans tilbagevenden er dog et godt tegn, for går udviklingen som forventet, vil han muligvis kunne træne med fuldt ud i morgen onsdag og dermed komme med i den trup, som Xavi tager med til Gran Canaria, hvor oprykkerne fra Las Palmas tager imod sendt torsdag aften.

Det er dog også muligt, at Xavi vælger at se bort fra Martínez, så han i stedet kan få lidt spilletid i pokalkampen mod Barbastro på søndag, så han er 100% klar til semifinalen i den spanske Supercup mod Osasuna om halvanden uge.// Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.