fbpx

Intensivt træningsprogram op til første kamp i 2020

FCBARCELONA.DK - 29.12.19

// Træning

Senere i dag slutter juleferien for hovedparten af Barcas spillere, når de igen skal møde op til træning efter en uges ferie. Her har Ernesto Valverde et intensivt program klar, så formen kommer på plads til første opgave i 2020.

Det er i aften kl. 18.00 at Valverde kalder til den første træning efter en uges juleferie. Her vil han dog stadig mangle Messi, Suárez, Neto og Arturo Vidal, der alle har lov til at holde ferie til den 2. januar.

I morgen mandag er der noget usædvanlingt planlagt to træningssamlinger, nemlig kl. 11.00 og kl. 18.00. Heller ikke nytårsaftensdag slipper spillerne, for her må i de træningstøjet kl. 10.00.

Onsdag kan spillerne holde fri efter at have fejret nytårsaften. Torsdag den 2. januar har Valverde samtlige sine spillere med, når der trænes kl. 17.00.

Sidste træning inden lørdagens lokalderby mod Espanyol bliver fredag aften kl. 18.00. Her udtager Valverde sin trup et par timer senere.

Det intense program viser med alt tydelighed, at Valverde ønsker en god start på 2020, hvor målet er at holde førstepladsen i ligaen, frem til sidste spillerunde er færdigspillet.

.:FORSIDE:.