fbpx
Annonce

Javier Tebas forsvarer Barca mod PSG-beskyldninger

Simon Arun Vrábel - 27.09.22

// PSG // Javier Tebas

PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaïfi udtalte sig for nyligt yderst kritisk om Barcas sommerindkøb og det har nu noget utraditionelt fået La Liga-præsidenten Javier Tebas til at forsvare Barca. Det sker ellers sjældent, at Tebas er på Barcas side.

Hvis der er tre mennesker, som man ikke skal lukke ind i et rum alene, så er det PSG-præsident Nasser Al-Khelaïfi, La Liga-præsident Javier Tebas og Barca-præsident Joan Laporta. Det er ingen hemmelighed, at de tre bestemt ikke kan lide hinanden og imens Tebas’ offentlige støtte til Real Madrid og modstand imod et selvstændigt Catalonien har gjort ham yderst upopulær i Barcelona, så har han dog til fælles med Laporta, at ingen af de to bryder sig om PSG og PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaïfi.

Den manglende empati er gengældt fra den franske hovedstad og for nyligt udtalte Nasser Al-Khelaïfi følgende til det franske medie RMC Sport:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi skal passe på hvordan klubber på magisk vis kan skabe kapital. Nogle klubber kan have enorme mængder gæld hvilket kan være farligt hvis den pludselig forsvinder via magiske kapitalindsprøjtninger. Det er ikke en bæredygtig løsning og vi bliver nødt til at tænke langsigtet i stedet for kortsigtet’ udtalte præsidenten.

Det tog dog ikke mange timer før Javier Tebas kom med følgende svar på sin Twitter-profil:

’Der er ingen magi. FC Barcelona solgte dele af deres aktiver for at dække deres tab. I stedet åbner PSG blot op for gasledningerne når de mangler noget. For at skabe bæredygtigt fodbold bør man først og fremmest betale hvad man skylder – ikke?' spurgte La Liga-præsidenten retorisk.

Barca har forsat et koldt forhold til franskmændene på grund af måden, som man hentede Neymar på imens flere andre mislykkede handler efterfølgende har ikke hjulpet på forholdet. Samtidig har PSG i den grad trådt Real Madrid og Jaiver Tebas over tæerne ved at tilbyde Kylian Mbappé en astronomisk løn for ikke at rejse til Real Madrid i sommer og konsekvensen deraf blev, at Jaiver Tebas har sagsøgt pariser-klubben for brud på Financial Fair Play-reglerne.

.:FORSIDE:.