fbpx
Annonce

Javier Tebas: 'Tror ikke Barca har købt dommere'

FCBARCELONA.DK - 17.03.23

// Javier Tebas

Endnu en gang er La Liga præsident Javier Tebas ude med en svada af kontroversielle udtalelser om Barca, men han erkender samtidig, at han ikke tror at klubben har forsøgt at købe sig til dommerhjælp, som de er anklaget for.

Tebas holder sig sjældent tilbage med kommentarer om Barca, som han egentlig repræsenterer som præsident for La Liga, men som han mere søger konfrontationer og konflikter med.

I går blev han spurgt til anklagerne om, at Barca har betalt for at for dommerhjælp. 'Jeg tror ikke Barca har købt dommere, men de har betalt penge til vicepræsidenten for dommerkomitéen. Barca er en meget vigtig klub for ligaen og derfor må de forklare sig, også overfor deres medlemmer' svarede han ifølge avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tabas forsikrede samtidig om, at han ikke tror at Barca lange succesfulde perioder med Pep Guaridola og Luis Enrique skyldtes dommerhjælp. 'Jeg stiller ikke spørgsmålsrtegn ved Barcas succes, hverken de gange de vandt tre titler eller seks titler, men klubben har haft en adfærd der bør undersøges' sagde han videre.

Også Barcas svære økonomi fik en spids kommentar. 'Real Madrid sørgede for at have lidt på kistebunden, mens Barca med Bartomeu (tidligere Barca-præsident, red.) altid gik til grænsen. Så kom pandemien og så faldt indtægterne med 250 mio. euro' kom det fra Tebas.

Til sidst blev den omdiskuterede indskrivning af Gavi som førsteholdsspiller omtalt. 'Siden september overskrider Barca sin løngrænse med 200 mio. euro. Under disse omstændigheder kan Gavi ikke blive indskrevet med sin nye løn. La Liga vil gerne, men vi har også et ansvar' afsluttede ligapræsidenten.



.:FORSIDE:.