fbpx

Jordi Alba forventes klar til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 06.12.19

© Getty Images
// Jordi Alba

Jordi Alba meldes i den afgørende fase af sin genoptræning efter den seneste muskelskade i baglåret. Catalaneren forventes klar i slutningen af næste uge og ser ud til at blive klar til El Clásico.

Den catalanske venstreback har haft problemer med det ene baglår i flere omgange i denne sæson og er netop nu i gang med genoptræningen, efter at skaden brød op igen i Champions League kampen mod Slavia Prag.

Nu meldes Alba dog i den afsluttende fase af sin genoptræning og vil snart træne med bold igen. Hvis alt går efter planen, vil catalaneren få de første minutter på banen efter skaden, når Barca møder Real Sociedad på udebane den 14. december.

Efter kampen mod Real Sociedad skal Barca som bekendt møde Real Madrid i den udskudte El Clásico den 18. december og her forventes det, at Alba vil være til dispotion og i spil til en plads i startopstillingen.

I Jordi Albas fravær har det på det seneste været Junior Firpo, som har vikarieret på venstre back. Her har han leveret perioder med godt spil, men har dog også haft det svært i flere kampe. 

.:FORSIDE:.