fbpx

Journalist: Xavi er fortaler for at hente Messi

Simon Arun Vrábel - 15.12.22

// Lionel Messi // Xavi

topbar222

Lige siden Messi forlod Barca har der været utallige rygter om, at man ønsker at hente argentineren tilbage til klubben. Angiveligt skulle Xavi være den som er mest ivrig efter en genforening med klublegenden.

Der findes ikke mange mennesker som ikke sætter et lighedstegn imellem Leo Messi og Barca og lige siden den lille troldmand forlod Barca har rygterne om en genforening svirret. Nu forlyder det, at Xavi angiveligt er den største fortaler for en genforening blandt flere centrale personer i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kom som et chok for alle da Barca sidste år annoncerede at Messi ikke ville få sin kontrakt med klubben forlænget. Ud over at være knust, så gjorde bruddet med barndomsklubben at forholdet til klubbens præsident, Joan Laporta, led et alvorligt knæk. Det var nemlig ham som i sidste ende traf beslutningen om, at klubbens økonomi ikke kunne bære at have verdens bedste fodboldspiller på lønningslisten.

Lige siden det famøse pressemøde hvor Messi sagde farvel til Barca har rygterne om et comeback floreret i catalanske og internationale medier.

Nu fortæller den normalt velinformerede journalist Guillem Balagué, som blandt andet ofte udtaler sig til LaLigaTV, at Xavi skulle være den største fortaler for at få Messi tilbage til Camp Nou. Laporta selv, har flere gange udtalt, at han gerne ser en genforening mellem Barca og Messi, men ifølge Balagué, så skulle Xavi altså være årsagen til at klubben aktivt forsøger at gøre plads i lønbudgettet.  

Den catalanske cheftræner mener, at den 35-årige argentiner forsat har en masse at byde ind med og hans alder og erfaring vil bidrage med meget i det unge omklædningsrum. Samtidig vil Messi kunne tilføre en ekstra farlig dimension til angrebet sammen med Lewandowski, Dembélé, Ferran Torres og Ansu Fati. Derfor håber Xavi, at man kan overtale Messi til at tage et år eller to mere, når hans kontrakt med PSG udløber til sommer.

I øjeblikket er Messi dog samlet med det argentinske landshold hvor man tirsdag aften spillede sig i VM-finalen. Her spekulerer mange i, at Messi helt vil indstille karrieren hvis han formår at vinde dét trofæ, som han i så mange år har jagtet sammen med det argentinske landshold. Mange mener, at Messi kun mangler at vinde VM for at kunne komme op på siden af landsmanden Maradona og nu er han altså kun én kamp fra at kunne binde en sløjfe på en imponerende karriere..:FORSIDE:.