fbpx

Kan Barca skimte 'El triplete' i horisonten?

FCBARCELONA.DK - 20.03.23

// El Clásico // La Liga // Copa del Rey

Søndagens flotte 2-1 sejr over Real Madrid har i den grad bragt Barca på mesterskabskurs og samtidig står de med gode muligheder for at komme i pokalfinalen. Dermed kan sæsonen slutte med de tre hjemlige titler - el triplete.

Sæsonen 2022/23 kan meget vel blive den bedste sæson i mange år for FC Barcelona, for trods de skuffende præstationer i først Champions League gruppespillet og dernæst Europa League, ser det meget favorabelt ud i de hjemlige turneringer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har allerede hjemført den spanske Supercup, hvor de i januar besejrede Real Madrid i finalen. Med sejren i går i El Clásico er de hele 12 point foran i tabellen og det gør naturligt catalanerne til kæmpe favoritter til mesterskabet. Meget skal gå galt, hvis Barca ikke skal vinde den første ligatitel siden 2018/19 sæsonen.

Samtidig er Barca i semifinalen i Copa del Rey, hvor de vandt det første opgør mod Real Madrid med 0-1 på Santiago Bernabeu. Returkampen spilles den 5. april på Spotify Camp Nou og med forspringet fra første opgør, har Barca gode kort på hånden til en plads i finalen, hvor enten Osasuna eller Bilbao venter.

Såvel træner Xavi Hernández og hans spillere holder fast i, at intet er afgjort endnu og det selvfølgelig rigtigt, men man begynder at kunne skimte flere titler i horisonten. Det er ikke usandsynligt, at holdet lykkes med at vinde ''el triplete' - eller 'the treble' som man siger i England. Det vil i givet fald være en kæmpe bedrift..:FORSIDE:.