fbpx

Kessié er endnu engang på blokken hos Liverpool

Simon Arun Vrábel - 07.06.23

// Franck Kessié

Inter har længe været interesseret i at hente Franck Kessié, men deres økonomiske udfordringer gør angiveligt, at Liverpool nu står klar til at købe midtbanespilleren fra Elfenbenskysten, som ellers kun lige er ankommet til Barca.

Der har i lang tid været rygter om, at Inter ønsker at forstærke midtbanen med Franck Kessié, og tidligere på året foreslog italienerne at bytte Kessié for Marcelo Brozović. Xavi skulle dog ikke være interesseret i bosnieren, og da Barca samtidig har brug for penge, har den sportslige ledelse meddelt Inter, at man ikke er interesseret i andre handler end et konkret salg, altså hverken bytte eller leje.

Artiklen fortsætter under annoncen


Inter er dog i økonomiske vanskeligheder, og da det ikke virker sandsynligt, at man vil kunne købe Kessié. Nu fortæller avisen Mundo Deportivo så, at Liverpool planlægger, at udnytte italienernes manglende købekraft, til at snuppe den 26-årige midtbanespiller, som ankom til Camp Nou for blot et år siden. Liverpool har haft en yderst skuffende sæson, og derfor planlægger de flere indkøb til sommer.

Jürgen Klopp havde allerede i sidste sæson udvist interesse for Kessié, som i sidste ende valgte at skifte til Barca på en fri transfer, og netop den faktor gør, at den sportslige ledelse skulle være mere end almindeligt lydhør. Mediet Liverpool Echo, som dækker den engelske klub tæt, mener at vide, at man skulle overveje at sende et konkret bud til Barca på 35 millioner euro, og skulle det være tilfældet, vil Kessié blive yderst profitabel for Barca.

Spørgsmålet er så om Kessié i sidste ende ønsker at forlade Barca. Der har tidligere været spekulationer om, at midtbanespilleren ikke ønskede at skifte til Inter, men spørgsmålet er, om ivorianeren har en anden holdning til Liverpool og Jürgen Klopp..:FORSIDE:.