fbpx
Annonce

Kessié: 'Jeg vidste at min tid nok skulle komme'

FCBARCELONA.DK - 11.03.23

// Franck Kessié

Franck Kessié har stillet op til et interview, hvor han ser tilbage på sin første tid i Barca. Han erkender at det var svært i starten, men at han samtidig var overbevist om, at han nok skulle komme til at spille en rolle.

'Tingene går fint for mig. Jeg er glad for at være her, for holdkammeraterne, relationen til trænerstaben og klubben generelt. Det er fantastisk at være her' indleder han i en snak med avisen Sport.

Her er hvad Kessié også svarede på:

Forskellen på Milan og Barca:
'Måden at spille på og forstå fodbold er meget forskellig. Her er det hele mere teknisk. Man skal selvfølgelig vinde kampene, men ikke på hvilken som helst måde. Vi skal gøre det ved at spille flot og holde en identitet. I Milan var det mere direkte'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ikke meget spilletid i starten:
'Det var selvfølgelig svært i starten, for alle spillerne kæmper for at spille. Det er ikke nemt når du ikke spiller, men med tiden har jeg fundet styrken. Min træner sagde jeg skulle være tålmodighed og han udtrykker fuld tillid til mig. Han sagde at mulighederne ville komme gennem mit arbejde'.

'Jeg var forberedt på det, for det var en ny klub og noget helt andet, i et nyt land, men hvis du er klar og tror på dig selv, så kommer mulighederne. Jeg vidste at min tid nok skulle komme'.

Skiftet til Barca:
'Xavi blev afgørende. Når du beundrer nogen som barn og så ringer telefonen en dag med det opkald du har håbet på hele dit liv. Jeg var imponeret da jeg tog telefonen. Jeg havde næsten ikke brug for tid til at tænke mig om, for beslutningen var taget'.

Rygterne om et skifte i januar.
'Jeg tænkte aldrig på at rejse. Aldrig. Hverken jeg eller min omgangskreds. Jeg har en kontrakt på fire år og jeg er kun i gang med det første. Jeg er Barca-fan og jeg håber at blive her i de kommende år. Jeg er fuldt fokuseret på Barca'.



.:FORSIDE:.