fbpx

Koeman: 'Jeg sætter pris på ordene fra Messi'

FCBARCELONA.DK - 28.12.20

© FC Barcelona
// Eibar // Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen aften mod Eibar. Her forklarede han hvorfor Messi ikke er med og han kommenterede også Messis udtalelser mandag aften.

Her er hvad Koeman udtalte:

Eibar:
'Det er godt hold der altid forsøger at presse deres modstander. Vi skal gøre det godt, for ellers bliver det en svær kamp for os'.

Messis forlængede juleferie:
'Leo følte ubehag i sin ene ankel og var ikke i stand til at spille. Derfor har vi givet ham to dages ekstra ferie. Lægerne har sagt, at han vil have det fint efter en uge uden at træne'.

Messis afbud til kampen mod Eibar:
'Ikke at have Messi med er et væsentlig afbud på grund af hans kvaliteter og effektivitet. Vi mister en stor spiller, men vi har tilstrækkeligt med spillere der kan spille hans position'.

Kommer Dembélé med mor Eibar?
'Dembélé har det fint. Han har trænet med nogle dage og som udgangspunkt bliver han udtaget i morgen'.

Mandagens interview med Messi:
'Jeg så det ikke direkte, men jeg har set det nu. Jeg har altid taget det roligt med Messi og jeg bliver ikke mere rolig efter at han har sagt, at han beslutter sig når sæsonen er slut. Vi må se hvad der sker'.

Udtalelserne fra Messi om Koeman:
'Jeg sætter pris på ordene fra Messi, for det er en meget vigtig spiller for klubben og for fodbolden. Alle kan lide når nogle taler pænt om en. Jeg forsøger at lede holdet i et år med forandringer og her er Messi en nøglefaktor'.

Er fire fridage til spillerne ikke for meget?
'Vi har tre træningssamlinger inden kampen mod Eibar. Nogle gange kan en pause være som en træning for en spiller. Med en så presset kalender, skal man lade spillerne slappe af. Det er ikke et problem, at de har holdt fri i fire dage'

Hvad er der behov for af forstærkninger?
'Vi mangler nogen der er effektive og vi har brug for flere spillere, der er i deres bedste form rent fodboldmæssigt'.

.:FORSIDE:.