fbpx

Konkurrence: Vind det nye FC 24

FCBARCELONA.DK - 27.09.23

© EA Sports
// Elgiganten // FC 24

Det helt nye fodboldspil fra EA Sports, FC 24, er lige om hjørnet og her på fcbarcelona.dk er vi endnu engang gået sammen med Elgiganten i en konkurrence, hvor vi udlodder fem eksemplarer af det spritnye spil.

Det nyeste skud på stammen af det verdenskendte fodboldspil fra EA Sports har i år skiftet navn og hedder nu FC 24. Spillet udkommer på fredag den 29. september og her har man som altid hævet baren for grafik og realisme, når man skal styre sit favorithold til sejr.

Traditionen tro er vi i forbindelse med lanceringen af det nye fodboldspil gået sammen med Elgiganten i en konkurrence, hvor vi udlodder det nye FC 24. Vi trækker fem vindere, som selv kan bestemme til hvilken konsol de ønsker FC 24.

Konkurrencen foregår på vores Facebook-side og alt man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar med navnet på den konsol, som man ønsker FC 24 til. Man kan vælge mellem PS4, PS5, Nintendo Switch og Xbox Series X. Vi trækker de fem vindere på fredag den 29. september inden kampen mod Sevilla.

Er man så uheldig ikke at vinde i konkurrencen kan man selvfølgelig købe FC 24 på elgiganten.dk.

Klik på opslaget herunder for at deltage i konkurrencen på Facebook:

.:FORSIDE:.