fbpx

La Liga-boss håner Barca for deres svære økonomi

FCBARCELONA.DK - 03.02.23

// Javier Tebas

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellen La Liga præsident Javier Tebas og FC Barcelona er  mere end anstrengt. Nu har Tebas været ude med en ny kontroversiel kommentar, der kun kan tolkes som en hån mod Barca.

Javier Tebas benytter enhver lejlighed til at kommentere forholdene i Barcelona og i den catalanske hovedstad har mange den opfattelse, at ligapræsidenten bevidst forsøger at modarbejde den catalanske klub, for at favorisere Real Madrid, som Tebas er erklæret tilhænger af.

I et interview i går var han igen ude med en spidsfindig kommentar, som ikke har skabt begejstring i Barcelona. Det skete da han blev spurgt, om han gerne vil se Erling Håland og Kylian Mbappé spille i La Liga en dag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det håber jeg kan ske, men disse to spillere vil kun kunne spille for Real Madrid. FC Barcelonas økonomiske situation tillader dem ikke at nærme sig denne type spillere, hverken i denne sæson eller i den næste. Det ser jeg som komplet umuligt' lød det fra ham ifølge avisen Mundo Deportivo.

Med sin kommentar håner Tebas Barca ved at fremhæve deres svære økonomi og de besværligheder klubben må gå igennem. Tebas kan meget vel have ret i sin antagelse om, at Real Madrid har råd til topspillere som Håland og Mbappé og at Barca ikke har det, men blot det at han ser det nødvendigt at udtale det offentligt, viser en mangel på respekt overfor en af de klubber han reelt burde hjælpe.

På en anden front har Tebas annonceret, at La Liga vil hive Barca i retten for at indskrive Gavi på førsteholdet, uden at fået lov af La Liga præsidenten. Den egenrådige Tebas har tydeligvis travlt med at gøre tilværelsen svær for Barca..:FORSIDE:.