fbpx

Laporta: 'Vi vil have Lionel Messi'

Simon Arun Vrábel - 16.05.23

// Lionel Messi // Joan Laporta

I et interview med catalanske TV3 fortalte Joan Laporta for første gang meget åbenmundet om situationen omkring at hente Lionel Messi tilbage til Barca. Samtidig lod præsidenten også en kommentar falde omkring rygterne om Deco.

For første gang længe tog Barcas præsident Joan Laporta bladet fra munden og fortalte åbenmundet om klubbens planer for at hente Lionel Messi tilbage til klubben. Præsidenten fortalte, at han på det seneste har været i dialog med argentineren og at forholdet mellem de to er godt.

Laporta bekræftede de mange rygter, som hverken Saudi-Arabien, PSG eller spilleren selv har villet bekræfte. Nemlig at Lionel Messi har fokus på en fremtid væk fra PSG, og at Saudi Arabien er en mulighed lige så vel som det faktum, at Barca arbejder intenst på at få økonomien og dermed La Ligas godkendelse for et comeback for argentineren. Alt sammen fortalte Joan Laporta i programmet Els Matins på den catalanske kanal TV3.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg har talt med Leo for at rette op på den situation, som udspillede sig, da vi for nogle år siden var tvunget til at sætte klubben over alt andet, inklusiv ham, den bedste fodboldspiller i verden. Vi har sendt beskeder til hinanden på det seneste og sandheden er, at samtalerne var kærlige og behagelige. Jeg lykønskede ham blandt andet med verdensmesterskabet. Vi har kendt hinanden i mange år og vi har et godt forhold til hinanden' indledte Laporta meget åbenhjertet.

'Sagt med al respekt til Saudi-Arabien, så er Barca, Barca. Og Barca er hans hjem! Vi kan konkurrere imod alle og historien om os og vores 400 millioner følgere har en enorm betydning. Det er rigtigt, at vi gerne vil have Messi, men vi ønsker ikke at risikere vores økonomi, for klubben er i en periode, hvor vi skal spare penge. Vi ønsker at bygge et konkurrencedygtigt hold til næste sæson og det hele afhænger af, om La Liga godkender vores økonomiske plan'.

Afslutningsvis blev Laporta også spurgt ind til rygterne om Deco som ny sportsdirektør og her svarede præsidenten yderst åbenmundet.

'Deco, der allerede arbejder hos os som repræsentant for klubben i Brasilien, kunne tage springet til den sportslige ledelse. Hvis han er sportsdirektør, skal han forlade sit repræsentative bureau og det er noget vi talte om allerede for længe siden, og det ser ud til, at han nu synes bedre om ideen' afsluttede Laporta yderst overraskende.

.:FORSIDE:.