fbpx
Annonce

Laporta og Alemany mødtes med Jorge Mendes

Simon Arun Vrábel - 15.03.23

// Joan Laporta // Mateu Alemany

Barca-præsident Joan Laporta og fodbolddirektør Mateu Alemany var begge til stede i Porto tirsdag aften for at overvære Champions League-kampen imellem FC Porto og Inter. Formålet med rejsen var dog primært at mødes med fodboldagenten Jorge Mendes.

Joan Laporta og Mateu Alemany går en meget travl sommer i møde hvor en lang række brikker skal falde helt rigtigt på plads. Til at opnå dette kræves et stærkt netværk og derfor mødtes de to med den indflydelsesrige fodboldagent Jorge Mendes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tirsdag aften tog portugisiske Porto imod Inter Milan i Champions League-slutspillet og til stede på stadion blev Joan Laporta og Mateu Alemany spottet på tribunen. Det er avisen Sport, som fortæller, at de to ledende figurer i Barca tog den korte tur til Portugal for dels at se opgøret hvor en række interessante navne i øvrigt var at finde på banen.

Formålet med deres tilstedeværelse på stadion var dog sekundært, for det primære formål med rejsen var at mødes med Jorge Mendes, som er fodboldagent for en lang række stjernespillere. Listen tæller mange spillere som Barca har interesse i som - heriblandt Bernardo Silva, Ruben Neves og Joao Cancelo - men også Barcas egen 10’er Ansu Fati. Der var derfor rigeligt med emner for de tre at tale om.

Det er almen kendt, at Mendes og Laporta har et godt forhold til hinanden og der er ingen tvivl om, at netop dén relation kan blive afgørende for et spændende transfervindue, som Barca går i møde om ganske få måneder.

.:FORSIDE:.