fbpx

Laporta og Deco mødtes med superagent Pini Zahavi

FCBARCELONA.DK - 20.12.23

// Joshua Kimmich // Pini Zahavi

Vinterens transfervindue nærmer sig og Barca vil angvieligt forsøge at hente en midtbanespiller som erstatning for den skadede Gavi. Tirsdag blev agenten Pini Zahavi, som repræsenterer både Robert Lewandowski og Joshua Kimmich, spottet til møder med Joan Laporta og Deco.

Spekulationerne gik straks i gang, da den israelske agent Pini Zahavi tirsdag blev spottet i Barcelona. Her kunne journalisten Gerard Romero i sit Twitch-program Jijantes vise billeder af Zahavi, som til frokost mødtes på en restaurant med Barcas sportsdirektør, Deco, og om aftenen mødtes med Joan Laporta på samme restaurant.

Mødet mellem Pini Zahavi og Barca kommer på et tidspunkt, hvor Robert Lewandowski gennemgår en svær tid i den catalanske hovedstad, men det skulle ikke være den polske angriber, som var hovedtemaet ved tirsdagens møder.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge Jijantes skulle der i stedet blandt andet være blevet talt om Joshua Kimmich, som tidligere er blevet sat i forbindelse med Barca. Det er ingen hemmelighed, at Xavi i sommer ønskede den tyske midtbanespiller som erstatning for Sergio Busquets, men en handel lykkedes ikke. Nu har man måske genoptaget forhandlingerne.

Forleden bekræftede Joan Laporta, at man ønsker at leje en midtbanespiller for resten af sæsonen og det er slet ikke utænkeligt, at det er dette ønske som blev diskuteret med Pini Zahavi tirsdag.

Se Pini Zahavi og kort efter Joan Laporta ankomme til restauranten i Barcelona herunder:

.:FORSIDE:.