fbpx

Laporta: 'Skammeligt hvad der skete på Bernabeu'

FCBARCELONA.DK - 23.01.24

 


Søndagens dommerpræstation i Real Madrids meget sene 3-2 sejr over bundholdet Almería fylder meget i de spanske og catalanske medier. I går kommenterede præsident Laporta på sagen og han lagde ikke fingrene imellem.

Det var ved arrangement på avisen Mundo Deportivo, at Joan Laporta blev spurgt til den meget diskuterede dommerpræstation søndag, hvor dommeren og VAR-rummet i forening havde nogle meget kontroversielle afgørelser, der alle favoriserede Real Madrid og som hjalp dem til at vende 0-2 til 3-2, på et sejrsmål i det 10. tillægsminut.

'Det der skete på Bernabeu var skammeligt. Jeg mener at dommerstanden må give forklaringer på en række episoder, der er sket i løbet af sæsonen. Hvis de ikke kommer med en forklaring, efterlader de os alle i stor usikkerhed, for som vi ser det, er der nogle funtioner der ikke fungerer' lød det fra Barcas præsidenten.

Dermed følger Laporta i fodsporene på holdets træner, Xavi Hernández, der kom med en kommentar efter Barcas kamp i går mod Betis. 'Jeg så kampen og alle kunne se hvad der skete. Det bliver meget svært af vinde ligaen. Der er ting som jeg ikke forstår i denne liga, men det er noget som vi ikke kan kontrollere, men alle kunne se det' lød det fra ham.// Joan Laporta
.:FORSIDE:.