fbpx

Laporta: 'Vi modtog mange tilbud på Messi'

FCBARCELONA.DK - 26.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Joan Laporta

Joan Laporta håber at kunne vende tilbage som præsident for Barca, når der afholdes valg den 24. januar. I går understregede hans Messis betydning for klubben og fortalte også om de mange tilbud der er kommet på argentineren.

Som ventet er Messi blevet et hovedtema i præsidentvalgkampen, alt imens ingen ved, om han vælger at fortsætte efter denne sæson, hvor hans kontrakt udløber. I går kommenterede Laporta på argentinerens situation.

'Jeg vil gøre meget for, at Messi ser at vores projekt vil give et konkurrencedygtigt hold. Det er det vigtigste for ham. Og når han får at vide hvad vi kan tilbyde ham økonomisk, indenfor de muligheder der er, er jeg sikker på, at han i det mindste vil overveje det og at han vil se positivt på det' kom det fra ham i et interview med nyhedsbureauet EFE.

'Jeg har en fordel i forhold til de andre kandidater. Jeg har Messis tillid. Han ved, at alt hvad jeg har lovet, har jeg opfyldt. Det har han selv fortalt mig. Bliver jeg præsident, vil jeg give ham et sportsligt og økonomisk tilbud, som tiltaler ham, så Barca igen kan komme i spil til at vinde Champions League' fortsatte Laporta.

Laporta var præsident fra 2003 til 2010 og i den periode, var der stor interesse for Messi. 'I min præsidentperiode kom der mange tilbud på Messi og vi afviste dem alle. Vi afveg ikke en millimeter fra vores position. At have ham betød mange triumfer, men også at klubbens økonomi blev bedre, samt at han efterlader sig et aftryk i klubbens historie' afsluttede han.

.:FORSIDE:.