fbpx
Annonce

Ledelsen talte om forlængelse med Busquets' agent

FCBARCELONA.DK - 14.03.23

// Sergio Busquets

Sergio Busquets har kontraktudløb til sommer, men både catalaneren og Barca kigger på en mulig forlængelse. Mandag mødtes midtbanespillerens agent med den sportslige ledelse for at forhandle.

Der har været mange rygter om Sergio Busquets og om hvad han har tænkt sig at gøre til sommer, når hans kontrakt udløber i Barca. Først tydede alt på, at Busquets havde kig på USA, men de seneste måneder har mere og mere peget på en forlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag kunne den catalanske transferjournalist Gerard Romero så afsløre, at Sergio Busquets agent, Josep Maria Orobitg, mandag middag mødtes med den sportslige ledelse på Ciutat Esportiva i Barcelona. Her skulle man kigge på en snarlig forlængelse.

Busquets skulle have modtaget særdeles økonomisk attraktive tilbud fra klubber i USA og i de arabiske lande, men foretrækker selv at fortsætte en sæson mere i Barca. Det samme ønsker cheftræner Xavi, som fortsat betragter den snart 35-årige midtbanespiller som en uundværlig brik på det catalanske mandskab.

Ifølge Gerard Romero skulle ledelsen i Barca have aftalt Josep Maria Orobitg, at der ligger et konkret tilbud om en kontraktforlængelse i løbet af ugen. Her er det ingen hemmelighed, at Busquets kommer til at gå markant ned i løn.

.:FORSIDE:.