fbpx

Leo Messi: 'Pep har noget helt specielt'

FCBARCELONA.DK - 26.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Endnu et klip fra det interview med Messi, der vises på spansk TV i morgen er sluppet ud. Her taler Messi om Pep Guardiola, der tydeligvis har haft stor betydning for argentinerens udvikling som spiller.

Interviewet på La Sexta i morgen aften imødeses med stor spænding, for kommer Messi med et hint om, hvad han tænker der skal ske efter denne sæson? For at øge interessen for interviewet, har La Sexta sendt endnu et klip ud fra interviewet. Her taler Messi om Pep Guardiola og Luis Enrique.

'Pep har noget helt specielt. Den måde han får dig til at se tingene på og den måde han forberedte kampene på, både defensivt og for at angribe. Han fortalte præcist hvor kampen var og hvordan vi skulle angribe for at vinde' kommer det fra Messi i interviewet med Jordi Èvole på La Sexta.

'Jeg havde lang tid med Guardiola og Luis Enrique, de to bedste. At have dem lige efter hinanden fik mig til at vokse rigtig meget, både fodboldmæssigt og taktisk. De lærte mig meget' siger Messi videre.

Mere fik man ikke fra denne smagsprøve fra interviewet og det bliver først sent i morgen aften, at man kender hele indholdet af interviewet.

.:FORSIDE:.