fbpx

Robert Lewandowski: 'Jeg kan score flere mål'

FCBARCELONA.DK - 30.07.24

 


Robert Lewandowski stillede op til interview i går i Orlando, efter at holdet havde trænet for første gang i USA. Her forsikrede han om, at han kan score flere mål end i sidste sæson og han satte også ord på holdets nye træner.

'Sidste sæson var ikke perfekt for os og heller ikke for mig, men vi er Barca og vi bør tage et skridt frem, ikke bare mig, men som hold' indledte polakken.

Her er hvad han også udtalte:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hansi Flick som ny træner:
'Vi har en ny træner og jeg er sikker på, at vi kan arbejde rigtig godt sammen. Man skal altid kunne forstå de nye idéer og vide i hvilken retning vi skal, når der kommer en ny træner'.

Ændringer i spillestilen:
'Hver enkelt træner har sine egne idéer. Om Hansi Flick kan jeg sige, at han altid ønsker at se fremad og spille offensiv fodbold. Jo mere offensivt vi spiller, jo flere målchancer får jeg, men vi skal finde balancen mellem offensiv og defensiv. Vi må ikke angribe uden at tænke på det bagude'.

Forventningen til egne scoringer:
'Jeg er sikker på, at jeg kan score flere mål end i sidste sæson, men jeg kan ikke sig hvor mange'.

Mulige forstærkninger:
'Jeg kan ikke lide at tale om nye mulige spillere. Jeg er sikker på, at vi har en godt trup sidst på sommeren'.

Drømmen om titler:
'Vi ønsker at forberede sæsonen rigtig godt. Man ønsker altid at vinde, komme i finaler og vinde titler, men først skal vi være klar over, hvad vi skal gøre i kampene'.

lewandowski3F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.