fbpx

Lewandowski og Gavi viser sine trofæer frem i dag

FCBARCELONA.DK - 31.12.22

// Gavi // Robert Lewandowski

I dag tager Barca hul på La Liga efter den lange VM-pause og kampen mod Espanyol får en speciel optakt. Lewandowski skal vise sin Gyldne Støvle frem for tilhængerne, mens Gavi viser Golden Boy trofæet frem.

Lokalderbyet mod Espanyol får en festlig start, for som altid ønsker Barca at hylde sine spillere, når de har vundet et individuelt trofæ.

Trofæet Den Gyldne Støvle går til den spiller, der har scoret flest mål i sidste sæson i de europæiske ligaer. Derfor vidste man på forhånd hvem der ville vinde trofæet, nemlig Robert Lewandowski, der scorede 35 mål for Bayern München. Trofæet blev overrakt netop som VM-pausen havde indfundet sig, så det har ikke været muligt at vise det frem på Spotify Camp Nou før nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Også Gavi har et trofæ at vise frem. Han blev i slutningen af oktober kåret af avisen Tuttosport som Golden Boy, et trofæ der går til den bedste spiller under 21 år. Dermed fulgte Gavi i fodsporene på Pedri, der vandt det prestigefyldte trofæ i 2021.

Det bliver lige inden startfløjtet at de to spillere viser deres trofæer frem. Kampen mod Espanyol fløjtes i gang kl. 14.00 i dag..:FORSIDE:.