fbpx

Lewandowski og Raphinha topper topscorerlisten

FCBARCELONA.DK - 23.09.24

 


Barca sejrede søndag i endnu en målfest, da catalanerne slog Villarreal med imponerende 1-5 på udebane. Robert Lewandowski og Raphinha scorede to mål hver og topper nu topscorerlisten i ligaen.

I en hektisk og dramatisk kamp leverede Barca endnu en formidabel præstation, da man scorede hele fem gange i søndagens vanskelige udekamp mod Villarreal, som Hansi Flicks mandskab vandt med 1-5.

Robert Lewandowski scorede to mål for catalanerne i opgøret og den polske målmaskine kom dermed op på seks mål i den spanske liga i denne sæson efter seks runder. Det placerer ham alene på førstepladsen på topscorerlisten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Også Raphinha scorede to mål i søndagens sejr over Villarreal og brasilianeren, som fået haft en fantastisk start på sæsonen, kom dermed op på fem mål i La Liga. Barca-angriberen indtager dermed andenpladsen på topscorerlisten.

Udover deres scoringer har både Lewandowski og Raphinha hver især leveret to målgivbe afleveringer i den spanske liga. Her er det dog Lamine Yamal, der med sine fem assists i ligaen topper listen over flest målgivende afleveringer.

Se topscorerlisten i La Liga her.

// Robert Lewandowski // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.