fbpx
Annonce

Lewandowski og Ter Stegen reddede Barca på Mallorca

FCBARCELONA.DK - 02.10.22

// Ter Stegen // Mallorca // Robert Lewandowski

Det kom aldrig rigtig til at fungere for Barca i lørdagens udekamp mod Mallorca, men det lykkedes alligevel at komme fra ferieøen med alle tre point. Det skyldtes individuelle aktioner af Lewandowski og Ter Stegen.

Barca har ofte haft svært ved at finde niveauet umiddelbart efter en landskampspause og sådan var det også i går på Mallorca. Her kom spillet aldrig til at flyde for catalanerne og derfor blev det en svær aften på Visit Mallorca Estadi.

At sejren alligevel kom i hus skyldes en afgørende aktion af Robert Lewandowski, da han i det 20. minut viste sin høje klasse og skarphed, da han sendte bolden i nettet tæt op af den ene stolpe. Den mulighed var der ikke mange andre angribere der havde fået det samme ud af, for polakken stod ret langt fra målet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var ikke meget mere man så til Lewandowski i resten af kampen, for det var ikke meget han fik at arbejde med i front, men han blev alligevel kampafgørende med sin scoring.

Det gjorde Ter Stegen også, for selvom Mallorca var meget sjældne gæster foran Barcas mål, havde hjemmeholdet et par nærgående forsøg, hvor den tyske keeper viste meget høj klasse. Det så man specielt i første halvleg på en kæmpe mulighed til hjemmeholdets Costa, hvor Ter Stegen forhindede en udligning.

Det blev derfor en svær aften for Barca, hvor de kunne glæde sig over afgørende aktioner fra Lewandowski og Ter Stegen.

.:FORSIDE:.