fbpx
Annonce

Lewandowski tegner til at blive klar til på søndag

FCBARCELONA.DK - 10.03.23

// Robert Lewandowski

Meget tyder på at Xavi får Lewandowski til sin disposition til søndagens svære udekamp mod Athletic Club Bilbao. Polakken deltog i en del af træningen i går med holdkammeraterne og dermed er han snart klar igen.

Det er cirka halvanden uge siden at Robert Lewandowski pådrog sig en mindre lårskade, men meget tyder på, at han meget snart melder sig under fanerne igen. I går da holdet trænede var han med i den indledende del af træningen og det er et godt tegn.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hvis fremskridtet fortsætter, vil han træne endnu mere med i dag og også lørdag, hvor Xavi udtager sin trup til kampen på San Mamés i Bilbao i Baskerlandet. Hvis Lewandowski har kunne gennemføre en eller to træningssamlinger på normal vis, vil han med stor sandsynligvis blive udtaget.

Selvom Lewandowski har oplevet et formdyk efter VM-slutrunden i Qatar, vil det være en kæmpe nyhed at få ham tilbage. Blot hans tilstedeværelse på banen vil tvinge Bilbao til at vise Barca-topscoreren ekstra opmærksomhed og det vil give plads til andre spillere.

Det bliver nok først efter lørdagens træning at det afgøres om Lewandowski tager med til Bilbao, eller om han må vente en uge mere på at komme i aktion, når Barca møder Real Madrid på Spotify Camp Nou.



.:FORSIDE:.