fbpx

Lewandowskis karantæne vil vise hvor Memphis står

Simon Arun Vrábel - 15.12.22

// Memphis Depay

topbar222

Med Lewandowskis karantæne kan Xavi vælge at bruge Memphis i angrebet, men skulle cheftræneren omvendt benytte sig af andre løsninger, må det være tegnet på et endeligt farvel til Camp Nou for hollænderens vedkommende.

Robert Lewandowski er som minimum udenfor Xavis disposition til lokalbraget imod Espanyol og umiddelbart åbner det døren for Memphis. Barcas topscorer på tværs af alle turneringer, Robert Lewandowski, fik tilbage i november måned en karantæne som gælder for tre kampe. Selvom catalanerne er gået hele vejen til den spanske domstol TAS med deres appel, så står det klart at polakken som minimum misser lokalderbyet imod Espanyol. Det burde være gode nyheder for Memphis Depay.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den hollandske angriber blev købt få måneder før Ronald Koeman måtte vige pladsen for Xavi og siden da har hollænderen stort set ikke fået spilletid. Selvom Xavi ikke selv direkte har sagt det. så mener de catalanske medier at vide, at Memphis ikke passer ind i den måde som Xavi ønsker at spille på. Derfor har han i stedet valgt at bruge spillere som Ferran Torres, Dembélé og Ansu Fati til at supplerer Lewandowski i angrebet.

Det bliver derfor spændende at se, om Xavi endelig giver Memphis spilletid, for hvis han ikke gør, må det betragtes som et tegn på, at han aldrig vil komme til at få spilletid under Xavi. Memphis har flere gange været rygtet væk fra Camp Nou, men samtidig har den sportslige ledelse været afventende med at sende hollænderen afsted. i tilfælde af skader i angrebet. Derfor valgte man også i sommer at beholde Memphis og i stedet kun sælge Aubameyang, for at gøre plads i lønbudgettet.

For Barca har Memphis kun fået tre indhop i denne sæson i de noget betydningsløse kampe imod Viktoria Plzen, Cádiz og Elche, mens han for det hollandske landshold har spillet en vigtig rolle. Under Hollands VM i Qatar fik han blandt andet spilletid i samtlige kampe frem til kvartfinalen som blev endestationen for Holland..:FORSIDE:.