fbpx

Lionel Messi reddede Barca fra ny fadæse

FCBARCELONA.DK - 14.12.20

// Lionel Messi // Levante


Søndag aften var Barca godt på vej mod endnu et skuffende resultat, da man havde store problemer med at bringe sig foran mod gæsterne fra Levante. Heldigvis var Messi som så mange gange før på pletten og blev en særdeles vigtig matchvinder.

Det kører bestemt ikke for Barca i øjeblikket både hvad angår spillet og resultaterne. Søndag mod Levante, som ligger under nedrykningsstregen, så det igen ud til, at Barca skulle gå fra banen med et kastastrofalt resultat. Efter 75 minutter af opgøret var der nemlig fortsat ikke scoret.

Heldigvis vågnede Lionel Messi op til dåd og reddede catalanerne fra endnu en fadæse. Det hele startede med en god bolderobring af Martin Braithwaite, som tacklede bolden hen til Frenkie de Jong. Han så hurtigt en fri Messi, som han sendte af sted i dybden. Argentineren skuffede ikke og sendte bolden konsekvent i mål via fjerneste stolpe.

Selvom at Barca fortsat ikke imponerer på banen, så var Lionel Messis scoring særdeles vigtig og med til at holde Barca med i mesterskabskampen med de tre point. Forhåbentlig sætter scoringen gang i både argentinerens mål, men vigtigst af alt gejsten, motivationen og det gode spil fra catalanerne.

.:FORSIDE:.