fbpx

Medie: Barca har fokus på utilfredse City-spillere

Peter Vyff - 03.02.23

Barcas ledelse har travlt med at forberede sig til næste sæson, hvor holdet skal forstærkes yderligere. Catalanerne har derfor i øjeblikket fokus på Manchester City, hvor hele fem spillere meldes utilfredse og tilbøjelige til at skifte klub.

Barca-træneren Xavi har fået langt bedre styr på holdet i denne sæson, hvor den første titel allerede er kommet i hus. Catalanerne fører også an i La Liga, samtidig med at man har nået semifinalen i Copa del Rey efter onsdagens 1-0 sejr over Real Sociedad.

Barca måtte dog tidligt tage afsked med Champions League, og holdet har på de seneste også haft svært ved at finde målet. Cheftræneren Xavi står også uden en kvalitets højre back, samtidig med at han har stillet med en særdeles skadesramt defensiv undervejs i efteråret.

Ledelsen har derfor tænkt sig at forstærke førsteholdstruppen yderligere til næste sæson, selvom der blev brugt tæt på 200 mio. euro på nyindkøb sidste sommer. Catalanerne har stadig store økonomiske problemer, hvilket betyder at der primært holdes øje med transferfrie forstærkninger, og utilfredse spillere, der ønsker at forlade deres nuværende arbejdsgiver.

{loadmoduleid 282}

Barca har i den forbindelse fokus på Manchester City, hvor hele fire spillere angiveligt skulle være utilfredse med deres situation. Og ifølge mediet El Chiringuito skulle der være tale om Kyle Walker. Aymeric Laporte, Ilkay Gündogan, og Bernardo Silva.

Sidstnævnte har Barca fulgt i længere tid, og flere havde spået at han havde taget turen til Camp Nou før denne sæson. Portugiseren skulle eftersigende være utilfreds med spilletiden, eftersom han kun er startet inde i én af Citys sidste fire kampe.

Den samme situation kan nævnes for Laporte, som ikke har fået meget spilletid efter han kom tilbage fra sin skade sent sidste år. Den 28-årige landsholdsspiller er også tidligere blevet sat i forbindelse med Barca, og kan han derfor også være en mulighed til sommer.

Barca søger også fortsat efter en ny højre back, og her skulle Walker kommer ind i billedet. Den 32-årige Walker har kontraktudløb efter næste sæson, og da han også har fået mindre spilletid end normalt, så kan han sandsynligvis også hentes langt billigere end tidligere.

Catalanerne har også været meldt interesseret i João Cancelo, der dog ser ud til at skifte til Bayern München. Portugiserens skifte til Bundesligaen betyder også at Barcas chancer for at hente Benjamin Pavard er blevet betydeligt større, eftersom begge spillere har det bedste på højre back.

Det mest sandsynlige skifte virker derfor til at være Gündogan, hvis kontrakt står til at udløbe, når sæsonen slutter. Tyskeren er flere gange blevet meldt på vej til Camp Nou, og taget Barcas problemer med Financial Fair Play i betragtning, så er midtbanespilleren den eneste reelle mulighed på nuværende tidspunkt. 

.:FORSIDE:.