fbpx

Medie: Dembélé-agent snakker med City og Chelsea

Anders Lang Jensen - 06.12.19

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Barcas Ousmane Dembélé er for tiden endnu engang ude i en længere periode med skade. Franskmandens tid i Barca har været voldsomt plaget af både skader og et svinende niveau, og nu er tiden måske snart løbet ud.

I det catalanske har der været store forventninger til offensivspilleren, der i glimt har vist sit store talent på fodboldbanen. Men den manglende stabilitet i præstationerne og skadesafbrydelser har gjort Ousmane Dembélés situation til en anden end da han først kom til fra tyske Dortmund.

Troen på et gennembrud i det catalanske falder for hver dag der går, og ifølge mediet El Desmarque har franskmandens agent allerede taget kontakt til flere klubber omkring et skifte. Det skulle dreje sig om kontakt til både Manchester City og Chelsea.

Historien om kontakten til andre klubber skulle man dog på Camp Nou være yderst utilfreds med. Forhandlinger må ikke foregå uden Barcas tilladelse, men idéen om at sælge Ousmane Dembélé i den nærmeste fremtid interesserer dog Barca. Ledelsen undersøger nemlig angiveligt mulighederne for at sælge franskmanden, da tålmodigheden skulle være opbrugt.

.:FORSIDE:.