fbpx

Avis: Flick i dialog med Thiago om trænerrolle

Anders Lang Jensen - 09.07.24

I går blev det officielt, at den tidligere Barca-spiller Thiago Alcântara har valgt at stoppe den aktive karriere denne sommer. Det har hurtigt sat en forbindelse til Barca i gang, og nu er der angiveligt dialog om en trænerolle.

Ifølge avisen Sport er der nemlig dialog mellem Hansi Flick og Thiago Alcântara om en mulig genforening ved at blive en del af trænerteamet i Barca. Her forsøger Flick at overtale Thiago til at takke ja til at blive en del af trænerteamet, men en endegyldig beslutning mangler endnu fra Thiagos side.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dialogen mellem de to har været løbende og er igen taget til efter Thiagos beslutning om at stoppe. En rolle i Barcas trænerstab under Flick giver mening med deres fælles fortid i tyske Bayern München. De havde enkelt sæson sammen i Bayern München i sæsonen 2019/20, hvor Thiago var en nøglefigur for Flicks mandskab.

Derudover kender Thiago Barca særdeles godt med sin mangeårige fortid i det catalanske. 33-årige Thiago voksede op på La Masia og spillede i Barca frem til 2013, hvor han valgte at skifte til Bayern München. Her blev det til syv år i den tyske traditionsklub, inden turen gik til Liverpool i 2020.

flick4

 

.:FORSIDE:.