fbpx

Medie: Gündogan skifter til Barca til sommer

FCBARCELONA.DK - 19.01.23

// Gündoğan

Torsdag eftermiddag meddeler det spanske medie El Chiringuito, at Barca har lukket en aftale med Manchester Citys Ilkay Gündogan, som angiveligt skifter til Camp Nou på en fri transfer efter denne sæson.

Det er journalisten Jose Alvarez Haya fra det spanske medie El Chiringuito, som denne torsdag kunne afsløre, at Barca skulle have lukket en aftale med Ilkay Gündogan, som skriver under med catalanerne når hans kontrakt med Manchetser City udløber den 30. juni.

Gündogan skulle have taget beslutningen på grund af familiære årsager og fordi han mener, at det er tid til at prøve en ny udfordring og da han føler, at hans etape i Manchester City har nået sin ende. Gündogan skiftede fra Dortmund til City i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi skulle i længere tid have haft et godt øje til den tyske midtbanespiller på grund af hans enorme kvaliteter, men selvfølgelig også fordi, at han kan hentes gratis på en fri transfer. På Camp Nou er man fortsat pressede på økonomien, hvorfor man leder med lys og lygte efter kvalitetsspillere med kontraktudløb.

Gündogan er 32 år gammel, men er fortsat en fundamental del af Pep Guardiolas mandskab i Manchester. I denne sæson har tyskeren spillet hele 25 kampe for klubben på tværs af alle turneringer, hvor det er blevet til to mål og to assists.

På trods af sin fremskredne alder har Gündogan uden tvivl adskillige gode år tilbage i benene og vil kunne bidrage med vigtig erfaring til et ellers purungt Barca-mandskab, hvor man især på midtbanen føres an af den blot 18-årige Gavi og 20-årige Pedri.

.:FORSIDE:.