fbpx

Medie: Leeds vil hente Akhomach gratis til sommer

Anders Lang Jensen - 22.02.23

© Getty Images
// Ilias Akhomach

18-årige Ilias Akhomach er et af de helt store talenter i la Masia lige nu, hvor offensivspilleren faktisk spiller fast med andetholdet Barca Atlètic. Hans kontrakt udløber  til sommer og engelske Leeds United lurer i kulissen.

I en alder af bare 17 år fik Ilias Akhomach tre optrædener for førsteholdet i sidste sæson, hvor han viste lovende takter, men udviklingen siden da har ikke været helt som håbet.

I mediebilledet har rygterne lydt, at der har været kontraktmæssige uenigheder mellem parterne, som har gjort, at Xavi ikke har set hans vej i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


I stedet har unge Ángel Alarcón været med i den seneste tid omkring førsteholdet, og med en kontrakt der udløber til sommer, er fremtiden uvis for Ilias Akhomach. Et skifte til Premier League-klubben Leeds United kan derfor komme på tale. Det melder mediet ESPN.

Englænderne er interesserede i at hente 18-årige Ilias Akhomach på en fri transfer, og den mulighed kan sagtens blive en realitet. I Barca er man åbne for at genstarte dialogen om en ny kontrakt, men tiden arbejder mod den mulighed.

Med en forlængelse med Barca kan klubben sikre stortalentet de næste sæsoner og potentielt kickstarte hans udvikling, ved at lave en lejeaftale, men en kontrakt med Premier League-klubben Leeds United vil muligvis være fristende for den unge kantspiller hos Barca Atlètic.

akhomach2

.:FORSIDE:.