fbpx

Medie: Planer om en statue af Messi - i Madrid!

FCBARCELONA.DK - 06.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi

Ikke mange kan være uenige i, at hvis der er en fodboldspiller der har fortjent en statue, så er det Leo Messi. Nu er den angiveligt på vej, men ikke mange havde gættet på, at det ville blive i Madrid.

Det er radiokanalen Cadena SER der fortæller den opsigtsvækkende nyhed om planerne om en statue af Messi i den spanske hoved. En idé som i første omgang virker uden mening, men som alligevel har det.

Det er nemlig det spanske fodboldforbund RFEF der angiveligt ønsker at hylde Barca-spilleren med en statue. Den skal stå i det spanske landsholds base Ciudad Esportiva Las Rozas i Madrid.

Helt specifikt skal den står i en sal hvor der også står statuer af profiler som Di Stéfano, Pelé og Maradona, så Messi kommer altså i fint selskab. Der bliver tale om en statue udført i jern.

Beslutningen om statuen af Messi skulle være taget. Det eneste man mangler at blive enige om er, om den skal rejses før eller efter at argentineren lægger støvlerne på hylden.

Mon ikke også der er nogle i Barcelona der har lyst til at rejse en statue af den indiskutabelt bedste spiller i klubbens 120-årige historie?

.:FORSIDE:.