fbpx

Medier: Barca tæt på at hente 21-årig brasilianer

FCBARCELONA.DK - 15.01.20

// Fernandes

I dag melder flere catalanske medier om, at Barca er tæt på at hente det 21-årige brasilianske talent Matheus Fernandes i Palmeiras. Det er endnu uvist hvilken rolle midtbanespilleren skal have.

Oplysningerne kommer fra det brasilianske medie GloboEsporte og viderebringes i dag i de største catalanske sportsmedier. Der skulle angiveligt være forhandlet de seneste dage og nu skulle en aftale være tæt på at falde på plads.

Matheus Fernandes er en defensiv midtbanespiller, der både er god til at erobre bolde og fordele spillet. Han er både fysisk stærk og teknisk dygtig, så det kunne ligne en potentiel afløser for Sergio Busquets på sigt.

I følge GloboEsporte, har Barca længe forsøgt at hente brasilianeren og nu ser det altså ud til at lykkes. Prisen for Fernandes oplyses at være 11 mio. euro, fordelt med 7 mio. euro her og nu og 4 mio. i forskellige variabler.

Det er endnu uvist hvilke planer Barca skulle have med Fernandes, om han straks skal indlemmes i førsteholdstruppen eller om han spiller sæsonen færdig med Barca B. En lejeaftale med en anden klub, kan også være en mulighed.

.:FORSIDE:.