fbpx

Messi-interviewer: 'Han elsker Barca'

Jacob Møller Nielsen - 26.12.20

// Lionel Messi

I morgen udgives der et interview med Messi af La Sexta TV, hvor argentineren kommenterer på Barca-situationen. Mens flere venter i spænding har intervieweren bag, Jordi Évole, understreget, at Messi elsker Barca højt.

Bliver Messi i Barca? Det har i det seneste halve år været det helt store spørgsmål, hvor Messi i første omgang blev i Barca i endnu en sæson - men modvilligt. Flere Barca-fans verden over håber dog på, at Messi fortsætter i klubben efter den her sæson, da præsident Bartomeu nu er fortid i klubben.

Intet er dog givet endnu og mens flere præsidentkandidater lover at Messi bliver, hvis de bliver valgt, så er det hele fortsat op til Messi selv. på grund af den store rumsteren har Messi ønsket at lade sig interviewe af La Sexta TV, hvor han taler ud om Barca-situationen. Det interview skulle efter planen lægges op i morgen den 27. december.

Imens man kan vente spændt på udfaldet af interviewet, så har intervieweren bag, Jordi Évole, kommenteret på, hvad han tog med fra snakken med Messi.

'Efter interviewet med Messi indså jeg, at han elsker Barcelona virkelig højt. Jeg gav ham en trøje, som jeg gerne ville have ham til at skrive sin autograf på, og kun ud fra den måde, som han holdt den på, forstod jeg, hvor meget han elsker klubben. Uanset hvad han gør, så kan han ikke bebrejdes noget' sagde han.

Dermed læggen Jordi Évole altså op til noget af et interview, hvor man kun kan gætte om udfaldet. Man kan dog godt sidde tilbage med bange anelser, når man ser journalistens udtalelser, som ikke ligefrem lover, at Messi forbliver i Barca til han slutter karrieren. Men kun tiden vil vise, hvad Messi vælger.

 

.:FORSIDE:.