fbpx

Messi mødtes med Busquets og Alba i Barcelona

Simon Arun Vrábel - 22.02.23

// Sergio Busquets // Lionel Messi // Jordi Alba

Mandag aften var Lionel Messi taget en tur til Barcelona for at spise middag med sine gode venner, Jordi Alba og Sergio Busquets. De tre spillere er i økjeblikket centrum for en masse spekulationer om deres klubmæssige fremtid.

Det er ingen hemmelighed, at Lionel Messi forsat har mange venskaber og rødder tilknyttet til Barcelona, som altid vil være hans hjem. Alligevel er det interessant, at den lille argentiner blev spottet i Barcelona sammen med sine to gode venner og tidligere holdkammerater, Sergio Busquets og Jordi Alba. Deres fremtid kan nemlig meget vel ligge i samme klub på den anden side af sommerferien.

Det var Messis egen hustru, der efterfølgende lagde et billede op på sin Instragram-profil, hvor de tre fodboldspillere kunne ses sammen med deres respektive koner et ukendt sted i centrum af Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


At de tre venner mødtes ville normalt ikke være opsigtsvækkende, for det er alment kendt, at især Busquets og Messi og deres koner har et tæt venskab. Det er dog interessant, at netop de tre mødtes, for fremtiden for dem alle er forsat uvis og derfor har det skabt ekstra opmærksomhed i den catalanske presse.

Selvom det kan virke økonomisk urealistisk, så forsætter rygterne om et comeback for Messi i blaugrana samtidig med, at PSG kæmper for at overtale argentineren til at forlænge sin kontrakt, som udløber til sommer. Samtidig spøger Inter Miami i kulissen for både Messi og Busquets, og det er da slet ikke utænkeligt, at de to vil tage et sidste oversøisk eventyr sammen. Samtidig har Jordi Alba fået hård konkurrence af Alejandro Balde på venstrebacken og med sine 33 år kunne man forestille sig de tre legender afslutte karrieren i samme klub.

Ingen af de tre spillere skulle endnu have besluttet sig om fremtiden og måske Busquets og Alba under deres fælles middag har forsøgt at overbevise Messi om at vende hjem og afslutte karrieren dér hvor det hele begyndte.

.:FORSIDE:.