fbpx

Messis legendariske serviet solgt for 6,7 mio. kr.

FCBARCELONA.DK - 18.05.24

// Lionel Messi

Den seneste uge har man kunne byde på den serviet, hvor Lionel Messi fik skrevet sin allerførste kontrakt med Barca. Nu er der kommet hammerslag på aktionen og prisen kom til at lyde på hele 6,7 millioner kroner.

Da Leo Messi som 13-årig valgte at tage til Barca, blev hans allerførste kontrakt i hast skrevet i hånden på en serviet. Nu er den berømte serviet solgt på aktion i London af aktionshuset Bonhams.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var klubikonet Carles Rexach der i år 2000 fik overbevist Messi om, at han skulle spille for Barcas akademi La Masia. For at sikre sig at aftalen kom på plads, hev Rexach en serviet frem, hvor klubben forpligtede sig til at tegne kontrakt med Messi, når det endelig beløb var aftalt på plads. Der er derfor reelt mere tale om en hensigtserklæring end en egentlig kontrakt.

Startbuddet for servietten lød på 2,6 mio. kr., men det skulle hurtigt vise sig, at være alt for lavt sat, for buddene indkom hurtigt. I går sluttede aktionen med et hammerslag på 890.000 euro, svarende til cirka 6,7 mio. kr.

Der var den argentinske agent Horacio Gaggioli der ejede servietten og satte den til salg på Bonhams. Der er ingen meldinger om hvem køberen er.

messiserviet1F

.:FORSIDE:.