fbpx

Nedslående frasortering for Moussa Wague

FCBARCELONA.DK - 22.01.20

// Wague

Moussa Wague har nok hængt noget med hovedet da det lå fast, at han ikke kom med i truppen til pokalkampen i aften mod Ibiza. Det er ellers et opgør hvor holdets reserver forventes at få chancen.

Wague var ikke den eneste der blev sorteret fra til aftenens pokalkamp på ferieøen Ibiza. Også Messi, Piqué og Busquets bliver hjemme i Barcelona, men af helt andre årsager end senegaleseren. De tre skal skal spares til lørdagens kamp mod Valencia, mens Wague ganske enkelt ikke er blevet fundet god nok.

Det lignede ellers en oplagt mulighed for Wague til at vise sig frem for Setién, eller omvendt, en oplagt mulighed for Setién til at se Wague i aktion. Det ønskede Barca-træneren dog ikke, for højre backen er ikke med i den 18-mands trup, der indeholder fem spillere fra B-holdet.

Det er en skidt nyhed for Wague, for hvis han ikke kommer i betragtning til en kamp som den mod Ibiza, hvornår bliver der så brug for ham? Det er tydeligt, at Setién ikke er overbevist om, at Wague har styrken til at hjælpe holdet, for ellers var han blevet udtaget.

Semedo er udtaget til kampen og det virker logisk nok, for portugiseren har brug for spilletid efter en skadespause. Derimod kunne Sergi Roberto nok have haft brug for at stå over, for han har spillet meget denne sæson. I stedet kunne Wague have ageret reserve for Semedo.

Det skete ikke og Wague må se kampen hjemme fra sofaen i Barcelona og håbe på, at han senere bliver i stand til at overbevise Setién.

.:FORSIDE:.