fbpx

Neto pådrog sig ankelskade mod Ibiza

FCBARCELONA.DK - 23.01.20

© Getty Images
// Neto // Ibiza

Sent i går aftes meddelte Barca, at Neto har pådraget sig en ankelskade i kampen mod Ibiza, som han dog var i stand til at spille til ende. Senere i dag bliver brasilianeren undersøgt for at fastslå skadens omfang.

Det var i pokalkampens 50. minut at Neto kom uheldigt ned, efter at have hentet en bold ned i feltet. Han landede uheldigt og vrikkede om på venstre ankel. Det var tydeligt noget der gjorde ondt, for han blev liggende længe og modtog behandling.

Setién bad Ter Stegen gøre sig klar, men Neto kom på benene og var i stand til at spille videre. Det gjorde han tilsyneladende uden de store problemer, men det var heller ikke store han blev udsat for i kampens sidste halve time.

Nu viser det sig, at Neto spillede med en forstrukken ankel. Barca bekræfter skaden i en officiel udmelding, uden at komme ind på, hvor lang en pause der venter holdets reservemålmand.

Givet er det dog nok, at han ikke bliver klar til på lørdag, hvor Barca møder hans tidligere klub Valencia. Her tegner det derfor til reservetjans til B-holdets Iñaki Peña.

.:FORSIDE:.