fbpx

Ny spansk landstræner: 'Håber Busquets fortsætter'

Peter Vyff - 13.12.22

// Sergio Busquets // Eric Garcia // Gavi

topbar222

Luis de la Fuente overtog i går landstrænerposten fra Luis Enrique, efter Spaniens skuffende VM-exit til Marokko. Cheftræneren deltog i den forbindelse i et stort interview, hvor han udtalte sig om flere Barca-spilleres situation.

Spaniens fodboldforbund annoncerede i går Luis de la Fuente som deres nye landstræner. Den forhenværende U21-landsholdstræner overtager posten efter Luis Enrique, som trådte tilbage efter det tidlige exit til Marokko i VM-ottendedelsfinalen.

Den 61-årige Luis de la Fuente deltog efter offentliggørelsen i et større interview med Spaniens fodboldforbund, hvor han blandt andet kom ind på Barca-spillernes situation på landsholdet, og især Sergio Busquets' fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg håber at han ønsker at fortsætte, og selvfølgelig regner jeg med ham. Han er en levende fodboldhistorie, og ikke kun i fortiden, men i nutiden og fremtiden. Han kan stadig bidrage med en masse til spansk fodbold' sagde De La Fuente.

Spanieren blev også spurgt til Gavis fremtid og potentiale, eftersom han allerede i en alder på blot 18 år er blevet en fast del af landsholdet. 'Jeg er glad for at der er spillere som ham, der springer forhindringerne hurtigere over. Han er en spiller, der udvikler sig hurtigere end normalt, og han er naturligvis en meget vigtig spiller på vores landshold', fortsatte landstræneren.

Luis de la Fuente kom også ind på Pablo Torre, som han har trænet på Spaniens U21-landshold. 'Vi satser på talentfulde spillere som ham. Selvom han ikke har fået meget spilletid for klubholdet, så tager jeg stadig de ting, som han kan bidrage med, til stor overvejelse' fortalte han.

Landstræneren kom til sidst ind på Eric García, hvor han hævdede at forsvarsspilleren passer perfekt ind til de planer, som han har for landsholdet. 'Eric García passer helt perfekt ind på vores hold, og vores stil og spilmodel. Han er helt bestemt en vigtig spiller' afsluttede den 61-årige nykårne landstræner..:FORSIDE:.