fbpx

Oblak: 'Messi er den bedste i verden'

Jacob Møller Nielsen - 27.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Oblak


Jan Oblak var en af de målmænd, som for nylig har modtaget en flok øl fra Budweiser, som en del af hyldesten til Messi for hans rekordhøje 644 mål for én klub. Jan Oblak har i den anledning i et interview med Sky Sports rost Messi.

Jan Oblak er en af verdens allerbedste målmænd, og har været en af de utallige målmænd, som har måttet lide af Messis magi. Budweiser sendte forleden kasse øl til sloveneren, som har måttet indkassere mål fra Messis fod. I et interview med Sky Sports har Oblak kommenteret på Messi og hans nye rekord, og her roser han argentineren til skyerne.

'Han har scoret mange mål imod mig. For mange! Men han er en fantastisk spiller, den bedste i verden. Der er mange gange, hvor han scorer et mål, og man ikke kan forstå, at han scorer så nemt' kom det fra keeperen.

'Man er ikke engang tæt på bolden. Nogle gange føles det som om, at han bare afleverer bolden til målet. Det er ikke engang et skud' sagde Oblak videre.

Herefter blev Oblak bedt om at kommentere på, at han i de sidste tre kampe har holdt Messi fra at score, men det ser slovereren ikke noget stort i. 'Han er stadig den bedste spiller i verden. Det er skørt, fordi nogle gange tror du, at du kontrollerer ham, men så på et sekund får han ændret kampen, han scorer et mål og så vinder Barcelona'.

'Nogle gange ser du ham ikke. Måske tror man, at det ikke er en farlig situation og så scorer han. Det skete for os i sidste sæson. Man er nødt til at være 100 % fokuseret hele tiden'.

Til sidst kommenterede Oblak på, hvad det er der gør Messi så god: 'Hvis jeg tager et skridt, så ser han det, og skyder bolden ind i den anden side. Det er derfor, han er den bedste. Det er også derfor, at det er så svært at spille mod ham. Han viser det ikke, men han kigger altid. Hans øjne er på bolden, men han ser dig' siger Jan Oblak.

Det er altså en kæmpe ros, som den lille argentiner høster fra en af de allerbedste målmænd i verden. Det er sikkert nogle ord, som Messi sætter pris på, og forhåbentlig, kan Messi fortsætte med at gøre det svært for målmanden, næste gang de to mødes på banen.

 

.:FORSIDE:.