fbpx
Annonce

Officielt: Araujo meldt skadet efter El Clásico

FCBARCELONA.DK - 20.03.23

// El Clásico // Ronald Araujo

At Ronald Araujo er en fighter er ingen nyhed og nu viser det sig, at han spillede kampen færdig i går mod Real Madrid med smerter i lysken. I dag har klubben bekræftet hans skade, der betyder afbud til Uruguays landskampe.

Araujo stod endnu en gang overfor Madrids formstærke Vinicius Jr. i gårdagens Clásico og endnu en gang var det Barca-spilleren som stod tilbage som vinder af duellen, også selvom Araujo var uheldig at snitte et indlæg fra netop Vinicius i eget net.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu viser det sig at Araujo spillede kampen færdig trods smerter i lysken i venstre lår, noget man ikke fornemmede på spillerens aktioner i kampens sidste hektiske minutter, hvor Barca kom under et massivt pres. Spilleren fra Uruguay bed tænderne sammen og figthede som han altid gør.

Nu er Barca kommet med en officiel udmelding hvor de bekræfter, at der er tale om en lyskeskade. Samtidig bekræftes det, at Araujo har meldt afbud til Uruguays to landskampe i landskampspausen, hvor de skal møde Japan og Sydkorea, begge venskabskampe.

Det ærgrer helt sikkert Araujo at skulle blive hjemme i Barcelona, for han gik også glip af Uruguays kampe ved VM-slutrunden på grund af en skade.

Barca kommer ikke med oplysninger om skadens omfang eller længde, men ifølge de lokale medier er der ikke tale om noget langvarigt, så måske Araujo allerede kan spille igen om to uger, når Barca genoptager ligaen efter landskampspausen.



.:FORSIDE:.