fbpx
Annonce

Officielt: Barca bekræfter skade til Héctor Bellerín

FCBARCELONA.DK - 28.09.22

// Hector Bellerín

Tirsdag bekræftede Barca, at Héctor Bellerín har pådraget sig en skade i den ene lægmuskel og efter undersøgelser kunne klubben igen bekræfte den dårlige nyhed. Meldingerne går på en pause på 3-4 uger.

Bellerín pådrog sig din skade under træningen på Ciutat Esportiva i går og efter undersøgelser onsdag formiddag kunne Barca meddele, at den catalanske højreback nu også er at finde på skadeslisten.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca meddeler, at Bellerín har pådraget sig en skade i venstre lægmuskel, men kommer herudover ikke med anden information om, hvor lang en pause der venter. Klubben meddeler blot, at den kommende genoptræning og udvikling vil afgøre, hvornår han er tilbage.

Ifølge flere catalanske medier bliver der dog tale om en pause på 3-4 uger og det betyder, at Bellerín tidligst er tilbage omkring den 19. oktober. Det betyder, at han både går glip af El Clásico den 16. oktober, samt de to kampe i Champions League mod Inter den 4. og 12. oktober.

Bellerín er blot én ud af flere skader, som Barca oplevet under den igangværende landskampspause. Araújo, Koundé, De Jong og Memphis blev alle fire skadet i deres respektive landskampe.

.:FORSIDE:.