fbpx

Officielt: Busquets dropper det spanske landshold

FCBARCELONA.DK - 16.12.22

// Sergio Busquets

topbar2221

Sergio Busquets har sundet sig ovenpå den spanske skuffelse ved VM i Qatar, hvor holdet røg ud allerede i ottendedelsfinalen. I dag har han meldt ud, at han ikke længere ønsker at spille for landsholdet.

Den 34-årige Busquets har spillet sin sidste landskamp for Spanien og dermed slutter en gloværdig landsholdskarriere, der både har budt på en VM og EM-titel. I en udmelding på de sociale medier fortæller han, at han ikke længere ønsker at spille landsholdsfodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg vil gerne annoncere, at efter næsten 15 år og 143 kampe, er tiden kommet til at tage afsked med landsholdet. Jeg vil gerne takke dem der har ledsaget mig på denne lange rejse' indleder Busquets sin udmelding.

'Min tak starter med Vicente del Bosque for at give mig chancen som den første, til Luis Enrique der var den sidste. Jeg vil også takke Julen Lopetegui, Fernando Hierro og Robert Moreno, samt deres stabe' fortsætter Busquets, der dermed nævnte alle de landstrænere han har arbejdet under.

'Det har været en ære at repræsentere mit land og gøre det til verdens- og europamestre, og at være anfører og spille så mange kampe' kommer det fra ham

'Tak til alle tilhængerne for støtten hele vejen, specielt når tingene ikke gik som vi ønskede. Det er der man har mest brug for jer og hvor vi skal stå mest sammen. Tak' afslutter Barca-spilleren..:FORSIDE:.