fbpx
Annonce

Officielt: Franck Kessié er også skadet

Simon Arun Vrábel - 05.10.22

// Franck Kessié

Klubben har onsdag eftermiddag bekræftet på deres hjemmeside, at midtbanespilleren Franck Kessié er blevet skadet under træningen onsdag morgen. Det er endnu for tidligt at kunne sige noget om skadens omfang.

Uheldet ser ud til at forfølge Barca for nu er den stærke midtbanespiller Franck Kessié også blevet meldt skadet. Alvorligheden af skaden er dog endnu ikke blevet undersøgt af klubbens læger hvorfor man håber på en kort pause.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var under onsdagens morgentræning på Ciutat Esportiva Joan Gamper at Frenck Kessié fik en forstrækning i det højre baglår. Selvom klubben har bekræftet skaden, så melder man endnu intet ud omkring hvornår Kessié igen ventes kampklar.

Frank Kessié som ind i stedet for Gavi efter 83. minutter i kampen i Italien imod Inter Milan og inden da spillede han 67 minutter imod Mallorca og 45 minutter imod Elche, så det er næppe på grund af overbelastning at skaden er sket.

Xavi har både Pedri, Gavi, Frenkie de Jong og Sergi Roberto som kan dække pladserne på midten i fraværet af Kessié og her kunne specielt Frenkie de Jong se frem til mere spilletid. Den næste kamp på det hårde oktober-program er på søndag hvor Barca tager imod Celta de Vigo i den 8. runde af La Liga.

.:FORSIDE:.