fbpx

Officielt: Gavi er indskrevet som førsteholdsspiller

FCBARCELONA.DK - 31.01.23

// Gavi

Efter flere ugers polemik og spekulationer er det nu endelig blevet officielt bekræftet, at Gavi formelt tilhører Barcas førstehold. Samtidig skifter han trøje nummer 30 ud med nummer 6 i resten af sæsonen.

Efter at en domstol i dag gav Barca medhold i, at de havde ret til at indskrive Gavi på førsteholdet, trods modstand fra La Liga præsident Javier Tebas, kan det andalusiske midtbanetalent definitivt kalde sig førsteholdsspiller i FC Barcelona.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Gavi har indtil nu haft status af andenholdsspiller, selvom han er en af de faste på Xavis mandskab. Hans rygnummer 30 vidnede om, at han reelt var på kontrakt med andetholdet Barca Atléitic, men fremover vil det være trøje nummer 6 han bærer.

Indskrivningen skulle ske i dag inden midnat, hvis ikke Gavi skulle fortsætte resten af sæsonen som andenholdsspiller. Det nåede klubben altså få timer inden transfervinduet lukker.

Barca har taget afsked med Piqué og Memphis denne sæson og alt tyder på, at Bellerín også snart er fortid i klubben. Det har givet plads i lønregnskabet til at indskrive Gavi.

I forbindelse med udmeldingen har Barca udsendt en video, hvor man ser en glad Gavi med nummer 6 på ryggen..:FORSIDE:.