fbpx

Officielt: Pokalkamp flyttes til Estadio Rico Pérez

FCBARCELONA.DK - 28.12.22

// Copa del Rey

Om en uge spiller Barca sæsonens første pokalkamp, hvor de gæster ydmyge CF Intercity fra tredjebedste række, der har fordel af hjemmebane. De har dog valgt at flytte kampen for at få plads til flere tilskuere.

Da Intercity konstaterede at de skulle møde selveste FC Barcelona, fejrede de det som om de havde vundet Copa del Rey trofæet. Udover oplevelsen at møde en af verdens største klubber, ligger der også en kæmpe økonomisk gevinst og venter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor var der ikke gået mange minutter efter lodtrækningen, inden at klubbens præsident luftede tanken om, at kampen burde flyttes til et større stadion. Intercitys hjemmebanes officielle kapacitet er på 2.500 tilskuere, men kan udvides til 4.000.

Nu er det blevet officielt bekræftet, at kampen flyttes til Estadio José Rico Pérez, hvor der er plads til små 30.000 tilskuere. Det er et stadion der normalt er hjemmebane for klubben Hércules CF og der har også været spillet landskampe på denne bane, der dermed lever op til alle internationale krav.

Det er slet ikke umuligt at der bliver fuldt hus på lægterne, for Intercity har hjemme lidt udenfor Alicante, mens Estadio José Rico Pérez ligger inde i selve Alicante. Der er helt sikker mange lokale Barca-fans og turister der vil tage ind og se kampen.

Kampen mellem CF Intercity og FC Barcelona spilles onsdag, den 4. januar, kl. 21.00. Der er tale om 1/16-finalen, hvor runden afgøres i en enkelt kamp..:FORSIDE:.